Rudi Garcia: İnter'i yendiler ama

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda konuştu.Lille'li savunma oyuncusu Mathieu Debuchy ile basın toplantısı düzenleyen, Garcia önemli açıklamalarda bulundu.Savunma oyuncusu Debuchy, "Moskova maçı geride kaldı şuanda Trabzon'da

Rudi Garcia: İnter'i yendiler ama

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda konuştu.

Lille'li savunma oyuncusu Mathieu Debuchy ile basın toplantısı düzenleyen, Garcia önemli açıklamalarda bulundu.

Savunma oyuncusu Debuchy, "Moskova maçı geride kaldı şuanda Trabzon'dayız ve önemli bir maç olacak. Tamamıyla Trabzonspor maçına odaklıyız. Trabzonspor maçına odaklıyız. Sochoax maçı da geride kaldı" dedi. 

Debuchy, "Trabzonspor'a İnter'e karşı çok önemli bir maç kazandı ve çok güçlüler. Bizde onların gücünü biliyoruz ancak bu grupta herşey mümkün bunu söyleyebilirim" diye konuştu.

"Trabzonspor'u ne kadar tanıyorsunuz" sorusuna Lille Teknik Direktörü Garcia, "Biz Trabzonspor'u iyi tanıyoruz. Saha içinde çok iyi çoğalan bir takım. Bu grupta takımların ikinci tura çıkmaları çok kolay. Ama biz maçlarını izledik onları iyi tanıyoruz" dedi.

Fransız Gazetecinin, "İnsanları çok sıcak bizi iyi karşıladılar, çok güzel ağırladılar. Maçın ambiansıyla ilgili neler düşünüyorsunuz" sorusuna Garcia, "Şuan sahayı daha görmedim bilemem. Kafamızda güzel düşünceler var bunları sahaya yansıtmak istiyoruz" cevabını verdi.

Garcia, Şenol Güneş'in "Bu grupta herşey olur" sözüne de, "Şenol Güneş doğru demiş bu grupta herşey olur" dedi.  

Lille hocası Rudi Garcia, "Fenerbahçe ile bir maç yaptık ve Türk futbolunun oyun yapısını biliyoruz. Biz yarın bunu sahada Türk insanının sevgisini bilsekte dezavantaj tabi bu. Böyle olsa da elimizden geleni yapacağız"

Türk gazeteci, Zokora'nın maçı ortasaha belirleyecek sorusuna Lille'li savunma oyucnusu yanıt verdi.  Debuchy, "Genel olarak haklıdır ortada oynanabilir ama başka biyerdede oynanabilir. Sahada oynanacak sonuç olarak maç O ilerde oynamayacak o kesin" dedi.

Garcia, "Evet Eden Hazard'ı iyi çalıştırdık. Takımımız için iyi bir oyuncu yarınki maça hazır. İki sistemim var Tulio ve Dimitri'nin sakatlıkları bizi zorluyor ama onların yerien de oyuncular gelecektir. Birazdan göreceğiz. Burada şans yarı yarıya İnter'e karşı önemli bir maç kazandılar ama şans yarı yarıya." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler