Rostov'dan 'Ceza yok' açıklaması

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor’a 2-0 yenilen Rostov Kulübü, söz konusu karşılaşmayı cezalı futbolcu oynattıkları gerekçesiyle hükmen kaybetmeleri yönündeki talebin, UEFA tarafından reddedildiğini açıkladı.Rus kulübünün resmi sitesi

Rostov'dan 'Ceza yok' açıklaması

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor’a 2-0 yenilen Rostov Kulübü, söz konusu karşılaşmayı cezalı futbolcu oynattıkları gerekçesiyle hükmen kaybetmeleri yönündeki talebin, UEFA tarafından reddedildiğini açıkladı.

Rus kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada; kendilerinden savunma isteyen UEFA’nın Trabzonspor'un itirazını kabul etmediği ve herhangi bir ceza vermediği ifade edildi.

Buna göre; Rostov hükmen sayılmadı ve Avni Aker’deki ilk karşılaşmanın skoru 2-0 olarak tayin edildi. Rövanş 28 Ağustos Perşembe günü Rusya'da oynanacak.

Trabzonspor ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rostov forması giyen Reginal Goreiux’nun durumu tartışma konusu olmuştu. Rus ekibi, bu futbolcu 2011-2012 sezonunda Standard Liege–Wisla Krakow karşılaşmasından sonraki fiili nedeniyle ceza aldığı ve geçen süre içinde cezanın infazı tamamlanmadan oynatıldığı için UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor