Rostov maçına gidecekler DİKKAT!

Trabzonspor’un Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçının biletleri 19 Ağustos Salı günü saat 14.00’ de satışa sunulacak.Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Rostov ile oynanacak olan maçı izlemek isteyen taraftarların Passolig kartı

Rostov maçına gidecekler DİKKAT!

Trabzonspor’un Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçının biletleri 19 Ağustos Salı günü saat 14.00’ de satışa sunulacak.

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Rostov ile oynanacak olan maçı izlemek isteyen taraftarların Passolig kartı sahip olması gerektiği belirtildi. Rostov maçı için belirlenen bilet fiyatları ise şu şekilde:

"Kale arkası A –A1-A2 blok: 40 TL, kale arkası B-B1-B2 blok (Passolig Tribünü): 40 TL, misafir seyirci tribünü: 60 TL, maraton tribünü: 60 TL, kapalı tribün A-D-E-H blok: 100 TL, kapalı tribün B-C-F-G blok: 120 TL, VIP tribün: 200 TL, VIP özel tribün C-D-E-F-G-H-I sıraları: 500 TL, VIP özel tribün A-B Sırası: 1000 TL"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler