Ronaldo'yu hezimete uğrattılar! Tarihi skor geldi

Ronaldo'nun forma giyemediği Machester derbisinde Guardiola'nın takımı gol oldu yağdı. Premier Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelen Manchester City, Manchester United'ı 6-3 mağlup etti. Maça Erling Haaland ve Philip Foden damgasını vurdu.

Ronaldo'yu hezimete uğrattılar! Tarihi skor geldi

İngiltere Premier Lig'de sonucu merakla beklenen mücadelede Manchester City, kırmızı şeytanları bozguna uğrattı. Haaland ve Foden'ın hat-trick yaptığı karşılaşmada Guardiola'nın öğrencileri sahadan 6-3 galip ayrıldı.

Ronaldo'yu hezimete uğrattılar! Tarihi skor geldi

HAALAND VE FODEN YILDIZLAŞTI
Karşılaşmaya hızlı başlayan Manchester City, ilk yarıyı Haaland ve Foden'ın golleriyle 4-0 önde kapattı. İkinci yarının başında kırmızı şeytanların yeni transferi Antony skoru 4-1'e getirirken, Haaland ve Foden bir kez daha sahneye çıkarak skoru 6-1'e getirdi. Manchester United'da Anthony Martial 83 ve 90+1'de penaltıdan attığı golle durumu 6-3'e getirerek maçın da skorunu belirledi.

Ronaldo'yu hezimete uğrattılar! Tarihi skor geldi

CRISTIANO RONALDO FORMA GİYMEDİ
Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo karşılaşmada forma giymedi. Ronaldo'nun saha kenarında mutsuz olduğu görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor