Ronaldo'dan şok eden hareket!

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Levante maçında ağzından çıkan bir söz İspanya'da manşet oldu. Ronaldo'nun kaçan gollerin ardından gelen tepkilere küfürlü bir yanıt verdiği iddia edildi. İspanya basınında yer alan haberlerde, Ronal

Ronaldo'dan şok eden hareket!
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Levante maçında ağzından çıkan bir söz İspanya'da manşet oldu. Ronaldo'nun kaçan gollerin ardından gelen tepkilere küfürlü bir yanıt verdiği iddia edildi.
 
İspanya basınında yer alan haberlerde, Ronaldo'nun 2-0 kazanılan Levante maçında gol kaçırdıkça gerildiği ve taraftarların da tepkisinin gelmesi üzerine, önce şaşkınlıkla taraftara döndüğü, ardından yüzünü ekşiterek Türkçe'de "S...tirin" anlamına gelen bir söz söylediği ifade edildi. Bu sözlerin kameralara yansıması üzerine İspanyol basın mensupları Ronaldo'nun çok zor günler geçirdiği ve bunun psikolojisini bozduğu yönünde yorumlar yaptı.
 
Levante maçında bir grup taraftarın Ronaldo'yu ıslıkladığı yazılırken benzer bir tepkiye maruz kalan Di Maria örneği verilerek, "Ronaldo'nun da takımdan ayrılmasına neden olabilir" dendi.
 
Ronaldo'nun adı son dönemde eski takımı Manchester United ile anılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler