Ronaldo'dan dünya kupası mesajı

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, bir ayakkabı firmasının yeni krampon tanıtımında açıklamalarda bulundu. Ronaldo, “Bu yaz Dünya Kupası’nda başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.Nıke’in yeni kramponunu tanıtmak için bir organizasyona ka

Ronaldo'dan dünya kupası mesajı

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, bir ayakkabı firmasının yeni krampon tanıtımında açıklamalarda bulundu. Ronaldo, “Bu yaz Dünya Kupası’nda başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Nıke’in yeni kramponunu tanıtmak için bir organizasyona katılan Portekizli yıldız, bu yaz Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası adına önemli açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo, milli takım olarak üzerlerinde büyük baskı olduğuna değinerek, “Bu yaz başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkes ne istiyorsa düşünebilir ama bence Dünya Kupası futboldaki en zorlu turnuva. Ben bugüne kadar çok çalıştım ve futbol bana çok önemli şeyler kattı. Bunun için bu oyuna fazlasıyla minnettarım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler