Ronaldo transferi resmen duyuruldu

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ronaldo transferi resmen duyuruldu

Juventus'tan ayrılan ve 2003-2009 yılları arasında formasını giydiği Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, ülkesi Portekiz'de sağlık kontrollerinden geçirildi. Ronaldo daha sonra United'la  2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kısa süre içerisinde İngiltere'ye gidecek Ronaldo, şu an Edinson Cavani'de olan eski numarası 7'yi alabilecek. CR7, 11 Eylül'deki Newcastle maçında forma giyebilecek.

Ronaldo, Temmuz 2018'de 117 milyon euro karşılığında Real Madrid'den Juventus'a transfer olmuştu.

Juventus Ronaldo'ya veda etti
Juventus kulübü, yaptığı yazılı açıklama ile yıldız oyuncuya veda etti.

Resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayımlayan İtalyan kulübü, yaptığı açıklamada, "Birlikte yaşanan çok fazla unutulmaz an var. Onları ezbere hatırlayabilir ve yeniden yaşayabiliriz ama bu bize yardımcı olmaz. Çünkü herkesin CR7 ile ilgili özel bir hafızası var. Herkesin bu uzun yolda silinmemesi gereken anıları var çünkü herkes bu yolda birlikte yürürken neler hissettiğini her zaman hatırlayacak. Bugün, üç yıl önce 10 Temmuz’da doğan o bağ sona erdi ama yazılanlar sonsuza kadar kalacak. İnanılmaz bir yolculuk oldu" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor