Ronaldo rekora doymuyor

Real Madrid, İspanya La Liga 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Sevilla’yı 3-2 mağlup etti. Maçta hat-trick yapan Ronaldo, ligde gol sayısını 42’ye yükseltti. İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Lider Barcelona’nın ligin bitimine 3

Ronaldo rekora doymuyor
Real Madrid, İspanya La Liga 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Sevilla’yı 3-2 mağlup etti. Maçta hat-trick yapan Ronaldo, ligde gol sayısını 42’ye yükseltti.
 
İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Lider Barcelona’nın ligin bitimine 3 hafta kala deplasmanda Cordoba’yı 8-0 gibi farklı bir skorla geçmesinin ardından gözler en yakın takipçisi Real Madrid’e çevrildi. Zorlu Sevilla deplasmanını dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’nun müthiş performansıyla 3-2 geçen Madrid, lider Barcelona ile arasında olan 2 puanlık farkı da korumayı başardı.
 
RONALDO, LİGDE 14 TAKIMDAN FAZLA GOL ATTI
 
Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takımda, 45. dakikada Bacca’nın penaltı golü ve 79. dakikada Iborra’nın golleri puan almaya yetmedi. Maça damgasını vuran Ronaldo; 36, 37 ve 69. dakikalarda attığı 3 gol ile takımını galibiyete taşırken, ligdeki gol sayısını da 42’ye çıkardı. Ronaldo, 40 golü bulunan Barcelona’lı yıldız Messi’yi de geride bıraktı. Ronaldo, La Liga’da bulunan 14 takımdan fazla gol atmayı başarırken, toplamda ligde 219 gole ulaşarak 216 gollü efsane Di Stefano’yu geride bırakmayı başardı.
 
La Liga’da şampiyonluk yarışını son haftaya kadar sürdürmek isteyen Real Madrid, haftaya evinde Valencia’yı ağırlayacak. Lider Barcelona ise evinde Real Sociedad ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler