Ronaldo: Nuri Şahin'e bırakmam

R.Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo yeni sezonda yeni takım arkadaşı Nuri Şahin ile frikikler konusunda olası gireceği bir tartışma için tavrını şimdiden ortaya koydu: "Benim tarafımda ben atarım"Real Madrid'in dünyaca ünlü mega starı Cristiano Ronaldo

Ronaldo: Nuri Şahin'e bırakmam

R.Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo yeni sezonda yeni takım arkadaşı Nuri Şahin ile frikikler konusunda olası gireceği bir tartışma için tavrını şimdiden ortaya koydu: "Benim tarafımda ben atarım"

Real Madrid'in dünyaca ünlü mega starı Cristiano Ronaldo yeni transferleri Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'u değerlendirdi.

AS gazetesinde yer alan röportajında bu iki transfer hakkında sorulan soruya Ronaldo, "Takıma katkısı olacak oyuncular. Onlara destek olmamız gerekiyor" ifadeleriyle yanıt verirken Nuri Şahin ve frikikler hakkında ise ilginç bir yorumda bulundu.

Ronaldo kendi gibi etkili frikikler kullanabilen Nuri Şahin'e frikikleri bırakıp bırakmayacağının sorulması üzerine, birkaç gülüşmeden sonra, "Benim tarafımda olursa hayır. Ama sol tarafta olursa bırakabilirim. Aslında buna teknik direktör karar verecektir, biz de saygı gösteririz ama benim tarafımda frikikleri ben atarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor