Ronaldinho'ya ne kadar ödenecek?

Samuel Etop transferiyle dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor şimdi de bir başka dünya yıldızı Ronaldinho'yu kadroya katmak üzere.   Ajansspor'un haber,ne göre; 35 yaşındaki Eto’o ile 2 yıllık daha anlaşması bulunan Antalyaspor'un, 36 yaşındaki Ronaldinho

Ronaldinho'ya ne kadar ödenecek?
Samuel Etop transferiyle dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor şimdi de bir başka dünya yıldızı Ronaldinho'yu kadroya katmak üzere.
 
Ajansspor'un haber,ne göre; 35 yaşındaki Eto’o ile 2 yıllık daha anlaşması bulunan Antalyaspor'un, 36 yaşındaki Ronaldinho ile de 1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
 
Kırmızı-beyazlı kulübün, Ronaldinho’ya 1 yıl için 3 milyon euro garanti ücret ve 10 bin euro maç başı teklif ettiği kaydedildi.
 
Borçlarından dolayı henüz UEFA Lisansı ve Ulusal Lisans alamayan Antalyaspor’a, Ronaldinho’nun maliyetinin menajer ve vergi masrafları dışında 10 milyon lira olacağı belirtildi.
 
Kırmızı-beyazlı kulübün Samuel Eto’o ile yaptığı yıllık sözleşme ise; menajer ve vergi masrafları dışında garanti 3 milyon euro. Bu bedelin bonuslarla birlikte 3.5 milyon euroya çıktığı ifade edilmişti.
 
Gencer ne demişti?
 
Samuel Eto'o'nun  66. FIFA Kongresi kapsamında düzenlenen ve Meksika Veteran Futbol Takımı ve FIFA Efsaneler Karması dostluk maçı için Meksika'da olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho da bu maçta oynamak için Meksika'da bulunuyor. Eto'o ve Ronaldinho transfer konusunda görüştüler. Ronaldinho transferi her an bitebilir. Antalyaspor'a gelebileceğini Eto'o aracılığıyla bildirdi. İki taraf da şartlarını sundu. Şartlarda anlaşabilirsek Ronaldinho Türkiye'ye gelebilir" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor