Ronaldinho'da son dakika açıklaması

Antalyaspor'a transfer olması beklenen Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, açıklamalarda bulundu.Türkiye'nin yanısıra Katar, Suudi Arabistan, Çin, Brezilya ve Arjantin'den teklifler aldıklarını ifade eden Roberto Assis, hen

Ronaldinho'da son dakika  açıklaması

Antalyaspor'a transfer olması beklenen Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin yanısıra Katar, Suudi Arabistan, Çin, Brezilya ve Arjantin'den teklifler aldıklarını ifade eden Roberto Assis, henüz karar vermediklerini söyledi. Transfer sürecinde maddi şartların öncelik olmadığını söyleyen Assis, "Bunu söyleyemem ama çok ciddi teklifler. Onu transfer etmek isteyen takımın hedeflerini bilmemiz gerekiyor. Gitmeye karar verdiğimiz takımı neden seçtiğimizi de bilmemiz gerekiyor. Bu sadece parayla alakalı bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor cephesinden son açıklamayı bugün (7 Temmuz) basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yapmış ve "Mali konularda anlaşabilirsek transfer gerçekleşecek. Ronaldinho'nun transferine kimse olmayacak gözüyle bakmasın. Önümüzdeki süreçte bu transfer konusu daha da netleşecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler