Ronaldinho'da anlaşma tamam!

Antalaspor bombayı patlatmak üzere. Geçen yıl Eto'o transferiyle ses getiren Antalyaspor bu kez Ronaldinho'yu transfer ediyor.   Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamayı hedefleyen kırmızı beyazlılar, takıma bir dünya yıldızı daha kazandırmayı planlıyor.

Ronaldinho'da anlaşma tamam!
Antalaspor bombayı patlatmak üzere. Geçen yıl Eto'o transferiyle ses getiren Antalyaspor bu kez Ronaldinho'yu transfer ediyor.
 
Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamayı hedefleyen kırmızı beyazlılar, takıma bir dünya yıldızı daha kazandırmayı planlıyor.
 
Ronaldinho ile resmi olarak görüşen Antalyaspor, Brezilyalı yıldızdan olumlu yanıt aldı. Antalyaspor yönetiminin 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllık teklifini Ronaldinho kabul etti. Eto'o'nun aracı olduğu ve transfer görüşmelerinde önemli rol üstlendiği Ronaldinho ile Antalyaspor yönetimi sözleşme maddeleri üzerinde uzlaşma sağlamaya çalışıyor. Ronaldinho transferinin yüzde 99 tamamlandığı yönünde değerlendirme yapan kırmızı beyazlılar, Brezilyalı yıldız futbolcuyu sözleşme imzalamak için Temmuz ayının ikinci haftası Antalya'ya getirmeyi planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor