Ronaldinho ile ilgili flaş iddia!

Ronaldinho'nun Türkiye'deki haklarının kendisinde olduğunu söyleyen ve birçok ünlü ismin menacerliğini yapan Ümit Akbulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.   İşte Akbulut’un, sözleri: “Ronaldinho ve ağabeyi benim çok iyi dostlarım. Antalyaspor’la görüşme ol

Ronaldinho ile ilgili flaş iddia!
Ronaldinho'nun Türkiye'deki haklarının kendisinde olduğunu söyleyen ve birçok ünlü ismin menacerliğini yapan Ümit Akbulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
İşte Akbulut’un, sözleri: “Ronaldinho ve ağabeyi benim çok iyi dostlarım. Antalyaspor’la görüşme olduğu sezonda da yetkisi bendeydi. Şu anda da Türkiye’de bir kulübe gelmeyi düşünse, ilk olarak bana danışır. Ama şu an olaylar çok farklı!”
 
‘Olaylar farklı’
 
“Evet, Ronaldinho geliyor. Ama bir kulüpte oynamaya değil, oynatmaya geliyor. Buraya akademi yani futbol okulu projesine imza atmaya geliyor. Haziran’ın ikinci haftasında İstanbul’da olacak, tüm detaylar konuşulacak. Büyükçekmece’de arazimiz var, oraya yapmayı düşünüyoruz.”
 
‘Birçok ülkeye...’
 
“Ronaldinho’nun buradaki kulüplerde oynaması gerçekten zor. Aldığı paraları karşılamak oldukça güç. Herkes gibi gelmesini ben de isterim. Sonuçta ülkemize gelen her süperstar, kalitemizin arttığını gösterir. Kendisiyle de konuştum. Böyle bir şeyi düşünmediğini, şu anda tek amacının anlamlı projelere imza atmak olduğunu söyledi. Japonya’da futbol akademisi açtığını herkes biliyor. İstanbul’da da açtıktan sonra, Almanya’da açacak. Birçok ülkeye de bu projesini duyuracak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor