Romaric'in menajeri konuştu

Didier Zokora, Paulo Henrique, Barış Özbek, Eren Albayrak ve Sercan Kaya’yı kadrosuna katan Trabzonspor, Sevilla’da top koşturan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Romaric için gün sayıyor. Fildişi Sahilli ön liberonun menajeri Jose Rodrigues, kulüplerin tra

Romaric'in menajeri konuştu

Didier Zokora, Paulo Henrique, Barış Özbek, Eren Albayrak ve Sercan Kaya’yı kadrosuna katan Trabzonspor, Sevilla’da top koşturan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Romaric için gün sayıyor. Fildişi Sahilli ön liberonun menajeri Jose Rodrigues, kulüplerin transferi bitirmek için bugün bir kez daha bir araya geleceklerini bildirdi.

Romaric'in Menajeri Rodrigues, kulüpler arasında daha önce yapılan görüşmelerde Trabzonspor’un, Romaric için sunduğu teklifi düşük bulan Sevilla’nın karşı öneride bulunarak beklemeye geçtiğini hatırlattı. Rodrigues, “İki kulüp de bu işin bitmesini istiyor. Taraflar bugün bir araya gelecekler.

Trabzonspor’un verdiği ve Sevilla’nın istediği rakamlar birbirine yaklaşırsa bu transfer olur. Romaric de, Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor. Zaten Romaric’ten onay alındıktan sonra Sevilla, Trabzonspor’la pazarlık masasına oturdu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor