Romariç Transferi donduruldu

İsmi bir dönem Trabzonsporla anılan ve İspanya'nın Sevilla takımında oynayan Romariç'in Bursaspor'a transferi donduruldu.Trabzonspor'un Sevilla takımından transfer ettiği Zokora'nın takım arkadaşı olan ve aynı ülkenin vatandaşı olan Romariç'in Trabzonspor

Romariç Transferi donduruldu

İsmi bir dönem Trabzonsporla anılan ve İspanya'nın Sevilla takımında oynayan Romariç'in Bursaspor'a transferi donduruldu.

Trabzonspor'un Sevilla takımından transfer ettiği Zokora'nın takım arkadaşı olan ve aynı ülkenin vatandaşı olan Romariç'in Trabzonspor'dan sonra Bursaspor'a da transferi gerçekleşmedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul sağlam yaptığı basın toplantısında kendisine yöneltilen Romariç transferi ile ilgili soruyu yanıtlayan Sağlam, "Romaric'te bazı olumsuzluklar çıktı. Dolayısıyla transferde şu an için dondurduk diyebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor