Romaric-Mierjewski ile görüşüyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sağlam transferler yaptıklarını belirterek, "Yeni sezona iddialı gireceğiz. Öncelikle hedefimiz Şampiyonlar Ligi elemelerini geçmek" diye konuştu.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının aralıksız şekilde s

Romaric-Mierjewski ile görüşüyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sağlam transferler yaptıklarını belirterek, "Yeni sezona iddialı gireceğiz. Öncelikle hedefimiz Şampiyonlar Ligi elemelerini geçmek" diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının aralıksız şekilde sürdüğünü belirterek, "Hocamızın verdiği raporla koordineli olarak kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Şu an için sağlam ve yerinde transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Yeni sezona iddialı gireceğiz. Öncelikle hedefimiz ise Şampiyonlar Ligi'nde elemeleri geçmek. Zokora takımımıza fazlasıyla güç katacaktır. Onun dışında Romaric ve Adrian Mierjewski ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu iki oyuncudan birini daha kadromuza katıp, transferde önemli bir aşama kaydetmiş olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor