Roma Fiorentina'yı yendi

Olimpico'da oynanan ve tam 5 golün atıldığı karlılaşmada ilk gol 22. dakikada Stephan El Shaarawy'den geldi. Bu golden üç dakika sonra ilk golün asistini yapan Mohammed Salah, Roma'yı 2-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 38. dakikasında El Shaarawy'ni

Roma Fiorentina'yı yendi
Olimpico'da oynanan ve tam 5 golün atıldığı karlılaşmada ilk gol 22. dakikada Stephan El Shaarawy'den geldi. Bu golden üç dakika sonra ilk golün asistini yapan Mohammed Salah, Roma'yı 2-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 38. dakikasında El Shaarawy'nin asistinde Perotti farkı 3'e çıkarttı. Devrenin son dakikasında Ilicic penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmanın 58. dakikasında gecenin yıldızı Mohammed Salag bir kez daha sahneye çıktı ve Roma'yı 4-1 öne geçiren golü attı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca haftanın açılış maçında Roma, Fiorentina'yı 4-1 mağlup etti.
 
Bu sonuçla Roma, puanını 56'ya yükselterek, maç fazlasıyla ikinci sıradaki Napoli ile arasındaki puan farkını 2'ye indirmiş oldu.
 
Bu arada, yaklaşık iki hafta önce teknik direktör Luciano Spalletti ile yaşadığı polemik yüzünden kadro dışı kalan Roma’nın emektar oyuncusu Francesco Totti, maçın 75. dakikasında El Sharaawy’nin yerine oyuna girdi. Totti’nin oyuna girişi sırasında taraftarlar, emektar kaptanlarına yoğun tezahüratta bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler