Roma 0-2 Real Madrid maçın özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Roma, evinde Real Madrid'i ağırladı. İspanyol ekibi, Cristiano Ronaldo ve Jese'nin golleriyle maçtan 2-0 galip ayrılarak çeyrek final adına büyük avantaj elde etti... Mücadeleye iki takım da hızlı başlarken, Real Madrid maçın g

Roma 0-2 Real Madrid maçın özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Roma, evinde Real Madrid'i ağırladı. İspanyol ekibi, Cristiano Ronaldo ve Jese'nin golleriyle maçtan 2-0 galip ayrılarak çeyrek final adına büyük avantaj elde etti...

Mücadeleye iki takım da hızlı başlarken, Real Madrid maçın genelinde oyunu kontrol eden taraftı.
 
İlk yarı 0-0'lık beraberlikle sonuçlanırken, dakikalar 57'yi gösterdiğinde Los Galacticos'un Portekizli dünya yıldızı sahneye çıktı. Ronaldo, sol kanattan aldığı topta şık bir vuruşla topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Dakikalar 86'yı gösterdiğinde ise oyuna yeni giren Jese, attığı golle farkı ikiye çıkardı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmazken, Real Madrid, maçtan 2-0 galip ayrıldı ve çeyrek final için büyük bir avantaj sağladı.
 
Bu mücadelenin rövanşı 8 Mart Salı günü Santiago Bernabeu'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor