"Rize'ye başımız dik dönüyoruz"

Karaman, ilk yarıdaki skor üstünlüğüne rağmen ikinci yarı mücadeleyi bırakmadıklarını kaydederek, şunları söyledi;"İkinci yarı hem bir gol atıp hem mücadele ettikleri için oyuncuları alkışlıyoruz. Bu yeterli mi? Asla değil. Bu 90 dakika önümüzdeki hafta y

"Rize'ye başımız dik dönüyoruz"

Karaman, ilk yarıdaki skor üstünlüğüne rağmen ikinci yarı mücadeleyi bırakmadıklarını kaydederek, şunları söyledi;

"İkinci yarı hem bir gol atıp hem mücadele ettikleri için oyuncuları alkışlıyoruz. Bu yeterli mi? Asla değil. Bu 90 dakika önümüzdeki hafta yapacağımız maçlar için yol gösteren bir maç. Pozitif tarafları var. Lig renklendi. Balıkesir'in de galibiyeti var. Kopma yok. Herkesin ayağını denk alması gereken bir duruma geldi. Lig yeniden başladı. Rize'ye başımız dik dönüyoruz. Akhisar Belediyespor kendi sahasında kaybetmeyen bir takım. Büyük takımlar olmak üzere bütün takımlara kök söktüren bir takım. Maçın ilk 45 dakikasını rakibin özelliklerini bilerek mücadele etmenin mükafatını aldık. Ben iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor