Rizespor'un Süper Lig özlemi

Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçından galip ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, ligin ilk 10 haftasında aldıkları puanın, hedefledikleri puanı

Rizespor'un Süper Lig özlemi

Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçından galip ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, ligin ilk 10 haftasında aldıkları puanın, hedefledikleri puanın üstünde olduğunu belirterek, "Aldığımız puanlar hesaplarımızın üstünde oldu. Şu anda kontrol bizim elimizde. Bu haftadan sonra önümüzdeki maçları düşünerek hareket edeceğiz. Her 90 dakikayı lehimize çevirdiğimiz takdirde yukarıda kalacağız" dedi.

Kartalspor maçını da değerlendiren Çevik, "Ben de orada futbol oynadım. Takım kaptanlığı yaptım. Sahanın fiziki şartları iyi değil. Bunu oyuncularıma anlatacağım. Takımı da tanıyorum. Gereken tedbirleri alacağız. Artık geldiğimiz noktada rakiplerimiz, Rizespor'un üzerine öyle kontrolsüz gelemez. Rizespor'un da önemli hücum silahları var. 10 hafta sonunda gelinen nokta iyidir. Bunun üzerine koyacağız. Moralliyiz, inançlıyız ve ekonomik olarak hiçbir sorunumuz yok. Tüm ödemelerimiz sağlıklı bir şekilde yapılıyor. Beklentileri biliyoruz. Bütün ruhumuzla teknik heyet ve futbolcular olarak özveriyle çalışıyoruz. Süper lig özlemine bu yıl son verip takımı istenen yere taşıyacağız" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ulaş, Konyaspor galibiyetinin morali ile Kartalspor'u da mağlup ederek zirvedeki yerlerini korumak istediklerini ifade ederek, "Geçen hafta zorlu bir maç oynadık. İyi mücadele ile üç puanı aldık. Bu hafta Kartalspor maçı var. Üç haftalık bir galibiyet serimiz var. Bu seriye bu hafta da devam etmek istiyoruz. Çaykur Rizespor bir süredir İstanbul takımlarına karşı maç kazanamıyor. Bu gidişe de son vermek istiyoruz. Rizespor ilki sever. Kartalspor'u yenip uzun süredir İstanbul'da kazanma hasretine son verip üç puanla döneceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Karadeniz ekibi, teknik direktör Oktay Çevik nezaretinde yaptıkları çalışma ile Kartalspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor