Rizespor’un son gözdesi Orhan

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor, Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Orhan Gülle'nin peşine düştü. Transferde önceliğini defansa ve orta sahaya veren ve bu mevkileri yerli oyuncularla takviye edecek ol

Rizespor’un son gözdesi Orhan
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor, Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Orhan Gülle'nin peşine düştü. Transferde önceliğini defansa ve orta sahaya veren ve bu mevkileri yerli oyuncularla takviye edecek olan Yeşil-Mavililer’in Orhan Gülle ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Takımın yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek'in isteği doğrultusunda harekete geçen Çaykur Rizespor'un Orhan için girişimlere başladığı öğrenildi. Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Orhan'ı renklerine katmak için harekete geçen Yeşil-Mavililer tecrübeli orta saha oyuncusu ile görüşmelerine devam ediyor.
 
MURAT’TA GÜNDEMDE
 
Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Orhan için dört koldan harekete geçen Rizespor temaslarını yoğunlaştırdı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in yeni sezonda yoğun maç trafiğini ve orta sahanın yükünü kaldırabilecek orta alan oyuncularının takıma kazandırılmasını istediğinden pazarlıklar sıkı bir şekilde sürüyor. Rizespor’da orta alan bölgesi için Orhan Gülle ile birlikte Murat Duruer ile görüşmelerini sürdürüyor. Gündemdeki bu oyuncular ile ilgili birkaç gün içerisinde olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor