Rizespor'dan ilk transfer

Çaykur Rizespor transfer sezonuna ilk transferini gerçekleştirerek en son Alanyaspor forması giyen Özgür Çek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.   Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Hikmet Karaman’ın raporu doğrultusun

Rizespor'dan ilk transfer
Çaykur Rizespor transfer sezonuna ilk transferini gerçekleştirerek en son Alanyaspor forması giyen Özgür Çek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Hikmet Karaman’ın raporu doğrultusunda kadrolarına katmak istedikleri Özgür Çek ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.
 
Ferah, önceki yıllarda sırasıyla Fenerbahçe, Osmanlıspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve son olarak geçen sezon devre arasında Multigroup Alanyaspor’a transfer olan ve 13 maçta forma giyen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor