Rizespor'dan iki bomba birden

Rizespor eski Trabzonsporlu Volkan Şen ile bir dönem Trabzonspor ile sıkça adı anılan Rondon'u transfer ediyor.

Rizespor'dan iki bomba birden

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bir dönemler adı Trabzonspor ile sıkça anılan futbolculardan Çin'in Dalian Pro takımında forma giyen 31 yaşındaki forvet Salomon Rondon ve son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Volkan Şen'i kadrosuna katıyor. İki transferin de kısa süre içinde açıklanacağı belirtildi. 

Rubin, Zeniw, West Brom, Newcastle, CSKA gibi takımlarda top koşturan Venezualı forvet için şimdiye dek 68,4 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Rondon için hemen hemen her sezon Trabzonspor ve İstanbul takımları adına transfer iddiaları gündeme geliyordu. Mutlu sonu gören ekip Rize oldu. Karadeniz takımı, Rondon'un yanında Volkan Şen'i de bitirdi.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK
Adana Demirspor'da şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Volkan Şen de Rize forması giyecek. 26 kez Milli Takım forması giyen, kariyerinde Trabzonspor, Bursaspor, Fenerbahçe gibi takımlar olan Volkan, geçen sezon TFF 1. Lig'de 14 maçta 6 asist ve 1 gollük katkı vermişti. Volkan, Süper Lig'de bugüne dek çıktığı 253 maçta 35 gol atıp, 45 asist üretti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor