Rizespor'dan gitti IŞİD'e karşı savaşacak!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'dan Udinese'ye transfer olan Ali Adnan'dan sürpriz bir karar geldi.Iraklı futbolcu Udinese tarafından Granada'ya kiralandıktan sonra ligler başlayana kadar Irak ordusuna katılma kararı aldı. Sky Sports'un h

Rizespor'dan gitti IŞİD'e karşı savaşacak!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'dan Udinese'ye transfer olan Ali Adnan'dan sürpriz bir karar geldi.

Iraklı futbolcu Udinese tarafından Granada'ya kiralandıktan sonra ligler başlayana kadar Irak ordusuna katılma kararı aldı. Sky Sports'un haberine göre Ali Adnan, Irak ordusuna katılarak Irak ve Suriye güçleri ile beraber IŞİD'e karşı savaşacak. Rizespor forması giydiği dönemde de sık sık Irak'a ziyarete giden ve orduyla yakın ilişkileri olan Ali Adnan'ın bu kararı Udinese ve Granada yönetimi tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

Ali Adnan'ın orduya katılıp katılmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Serie A tarihinin ilk Iraklı futbolcusu olması beklenen Ali Adnan gelecek sezon, Udinese ile aynı patronlara sahip olan La Liga temsilcisi Granada'da kiralık olarak forma giyecek.

irak.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor