Rizespor'da transfer iptal oldu!

İlk olarak Çaykur Rizespor'un G.Saray'dan Berk Neziroğulları ve Altay'dan Cenk Ahmet Alkılıç ile 3'er yıllık anlaştığı duyuruldu ancak daha sonra Berk Neziroğulları ile anlaşmanın iptal edildiği Karadeniz Kulübü tarafından açıklandı.Bank Asya 1. Lig ekipl

Rizespor'da transfer iptal oldu!

İlk olarak Çaykur Rizespor'un G.Saray'dan Berk Neziroğulları ve Altay'dan Cenk Ahmet Alkılıç ile 3'er yıllık anlaştığı duyuruldu ancak daha sonra Berk Neziroğulları ile anlaşmanın iptal edildiği Karadeniz Kulübü tarafından açıklandı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Berk Neziroğulları ve Altay'dan Cenk Ahmet Alkılıç ile üçer yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Ancak daha sonra yapılan açıklamada Galatasaraylı futbolcu ile yapılan anlaşmanın iptal edildiği açıklandı. 

Her iki oyuncunun da takıma önemli katkı sağlayacak isimler olduğunu ifade eden Ferah, ''Cenk hem genç hem de yetenekli bir isim. Uzun yıllar kulübümüze katkı sağlayacaktır. Cenk Bank Asya tecrübesi olan bir isim. Uzun vadede çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Ferah, transferin devam edeceğini sözlerine ekledi. Cenk Ahmet Alkılıç, geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Ligde Altay forması ile 31 karşılaşmada 2 bin 639 dakika görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor