Rizespor'da Suat Kaya iddialı

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Suat Kaya, liderle aralarında bulunan 6 puanlık farkı kapatacak güçte olduklarını söyledi. Kaya, yaptığı açıklamada, hazırlık döneminin kendileri için olumlu devam ettiğini belirterek, ''Takım içerisinde çok iyi bir uyu

Rizespor'da Suat Kaya iddialı

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Suat Kaya, liderle aralarında bulunan 6 puanlık farkı kapatacak güçte olduklarını söyledi.

Kaya, yaptığı açıklamada, hazırlık döneminin kendileri için olumlu devam ettiğini belirterek, ''Takım içerisinde çok iyi bir uyum ve birliktelik oluştu. Saha içinde ve saha dışındaki futbolcuların dayanışma ve yardımlaşma istekleri bizleri mutlu ediyor. Fiziki anlamda ise çalışmalarımız devam ediyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçına kadar çok daha iyi olacağız'' dedi.

Lige bu maçla birlikte yeni bir başlangıç yapacaklarını ifade eden Kaya, ''İlk yarıda rakiplerimizin bizi puan olarak geride bırakması beni endişelendirmiyor. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Liderle aramızdaki 6 puan farkı kapatacak güçteyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda ligin ilk haftasından itibaren iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftar ve camianın kenetlenmesiyle sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşan ekiplerden biri olacağız'' diye konuştu.

Kaya, başarı için taraftara çok büyük iş düştüğünü vurgulayarak, taraftarın ligin ikinci yarısında oynanacak maçlarda takımlarını yalnız bırakmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler