Rizespor'da sıkıntı var!

Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor'da bir yandan da sözleşmesi biten oyuncular sıkıntı yaratıyor.   Sezon sonunda sözleşmesi sora eren futbolcuların hiç biriyle henüz sözleşme yenileyemeyen yeşil-mavililer de Eren Albayrak Baş

Rizespor'da sıkıntı var!
Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor'da bir yandan da sözleşmesi biten oyuncular sıkıntı yaratıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sora eren futbolcuların hiç biriyle henüz sözleşme yenileyemeyen yeşil-mavililer de Eren Albayrak Başakşehir'e transfer olarak 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ligin asist kralını elinden kaçıran Rizespor bunun şokunu yaşarken Sercan Kaya'da yuvadan uçmak üzere. Eren'i Başakşehir'e veren menajer Fazıl Özdemir, menajerliğini yaptığı Sercan içinde Süper Lig’in yeni takımları Adanaspor ve K.Karabükspor ile görüştüğü öğrenildi.

Yeşil-mavili takımda kontratı sona eren futbolcular içinde yer alan Ousmane Viera'nn durumu ise belirsizliğini koruyor. Fildişi sahilli defans oyuncusu için Menajerinin Adanaspor ile temasta olduğu bildirildi. Rizespor' da golcü Deniz Kadah ile Koray Altunay içinde sessiz bekleyiş sürüyor. Transfer komitesinin sözleşmelerinin uzatmak istediği ancak ücret konusunda anlaşamadığı Deniz 1 milyon, Koray ise 800 bin Euro'da ısrar ettiği bildirildi. Yeşil-mavililerin ise Deniz'e 800, Koray' ada 550 bin Euro teklif etmişti. Rizespor'un verdiği rakamları kabul etmeyen gurbetçi oyuncular için bekleyiş sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler