Rizespor'da Olağanüstü kongre

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, 16 Kasım tarihinde yapılacak olan 76. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlık için yeniden aday olacağını açıkladı. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, bazı yöneticilerin istifasının ardından alı

Rizespor'da Olağanüstü kongre

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, 16 Kasım tarihinde yapılacak olan 76. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlık için yeniden aday olacağını açıkladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, bazı yöneticilerin istifasının ardından alınan Olağanüstü Genel Kurul kararı üzerine yaptığı açıklamada, 16 Kasım tarihinde yapılması planlanan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Çaykur Rizespor'u tekrar Süper Lig'e çıkarmak için başkanlığa aday olduğunu açıklayan Çakır, "Yaptığım görüşmeler sonucunda yeniden aday olmamın daha doğru olacağı kararına vardım. Bu nedenle görevimi yarım bırakmadan Çaykur Rizespor'u düşürdüğümüz 1. Lig'den
yeniden Süper Lig'e çıkartmak için yeniden kulüp başkanlığına adayım" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise 16 Kasım tarihinde Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 23 Kasım tarihine ertelenebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor