Rizespor'da Karaman devrimi

Çaykur Rizespor’da kelimenin tam anlamıyla Hikmet Karaman devrimi yaşandı. Lig’in 13. haftasında Yeşil- Mavili takımın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı 10 puan ile 17. sıradan aldığı Yeşil-Mavili takımı 13 maçta 18 puan toplayarak 25. hafta sonunda 28 p

Rizespor'da Karaman devrimi
Çaykur Rizespor’da kelimenin tam anlamıyla Hikmet Karaman devrimi yaşandı. Lig’in 13. haftasında Yeşil- Mavili takımın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı 10 puan ile 17. sıradan aldığı Yeşil-Mavili takımı 13 maçta 18 puan toplayarak 25. hafta sonunda 28 puan ile 13. sıraya taşıdı. Karaman, ligde son olarak geçen sezon çalıştırdığı Erciyes karşısında takımını iyi motive ederek sahaya çıkarttı ve farklı galibiyet elde etti.
 
Fenerbahçe’yi analiz ediyor
 
Milli aradan sonra oynanacak olan Fenerbahçe maçının hazırlıklarına tatilde başlayan tecrübeli teknik adam, şimdiden Sarı-Lacivertliler’i analiz etmeye başladı. İyi gidişatı devam ettirmek isteyen Karaman, Fenerbahçe hakkında çıkardığı analizleri hafta içinde oyuncularıyla paylaşacak. 
 
Tecrübeli teknik adam, maç videolarıyla da rakibinin eksiklerini ve artılarını detaylı bir şekilde oyuncularına aktaracak. Hikmet Karaman"ın Fenerbahçe maçı için üzerinde duracağı konuların başında defans ve orta saha kurgusu geliyor. Karaman, bugün Rize’ye döndükten sonra gerideki dört oyuncu dışında orta sahada oyuncuları ile de fikir alışverişinde bulunarak güçlü rakipleri karşısında defans nasıl yapılır bunu öğretmeye çalışacak.
 
31 attı, 36 gol yedi
 
Karaman, bir kez daha futbolcularla daha önce oynanan maçları izleyecek ve eksileri artıları tek tek gösterecek. Rizespor, 25 maçta rakip fileleri 31 kez havalandırırken kalesinde 36 gol gördü. Lig"de oynadığı son 5 maçta ise 4 gol yiyip 11 gol attı.
 
Obraniak’a özel ilgi
 
Sakatlığını tamamen atlatan ve 3-0’lık Erciyes zaferinde başrol oynayan 30 yaşındaki futbolcu, şimdi de gözünü Fenerbahçe’ye dikti. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde oynadıkları pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Karadeniz temsilcisinde, yıldız oyuncu özel olarak çalışıyor. Milli takım arasında olan futbolcular şu sıralar tatildeler. Fakat Hikmet hoca öğrencisinin boş durmasını istemedi ve özel bir program hazırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler