Rizespor'da işin rengi değişti

Süper Lig'de düşüşünü sürdüren Çaykur Rizespor'da huzursuzluklar başladı.  Konyaspor'a yenilmesinin ardından küme düşme hattı ile arasında 5 puan kalan Rizespor'da taraftar da tepki göstermeye başladı.   Özellikle Hikmet Karaman'a tepki gösterilirken yöne

Rizespor'da işin rengi değişti
Süper Lig'de düşüşünü sürdüren Çaykur Rizespor'da huzursuzluklar başladı.  Konyaspor'a yenilmesinin ardından küme düşme hattı ile arasında 5 puan kalan Rizespor'da taraftar da tepki göstermeye başladı.
 
Özellikle Hikmet Karaman'a tepki gösterilirken yönetim gelecek sezonun planlaması hakkındaki tüm görüşmeleri askıya aldı.
 
9 oyuncu boşa çıkıyor
 
Bundan bir ay öncesine kadar yaptığı açıklamada, “Hocamıza 5 senelik sözleşme önerdik, en kısa sürede imzalayacağız” diyen başkan Metin Kalkavan’ın henüz bu konuda somut bir adım atmamasının takımın bulunduğu sıkıntılı durumdan kaynaklandığı öğrenildi.
 
İç transferde de 9 oyuncusuyla sözleşmesi sona erecek olan Rizespor’da, teknik direktör Hikmet Karaman dahil olmak üzere oyuncularla yapılacak görüşmeler için de sezon sonunun beklendiği kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor