Rizespor'da hedef Süper Lig

Uzun lig maratonunda her türlü sonuçların alınabileceğine dikkat çeken Kemal Yardımcı, “Rizespor'un öncelikli hedefi Süper Lig'e çıkmaktır. Bunu gerçekleştirmek için de ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Bu maratonun sonunu da Süper Lig'e çıkarak sonuçlandırac

Rizespor'da hedef Süper Lig
Uzun lig maratonunda her türlü sonuçların alınabileceğine dikkat çeken Kemal Yardımcı, “Rizespor'un öncelikli hedefi Süper Lig'e çıkmaktır. Bunu gerçekleştirmek için de ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Bu maratonun sonunu da Süper Lig'e çıkarak sonuçlandıracağız. Yeter ki içimizde birbirimizi hırpalamayalım. 1. Lig'de isim değil, iyi niyetle, koşan mücadele eden işini büyük bir ciddiyetle en iyi şekilde yapan kazanıyor. Haftalık başarılarla ne çok havaya girelim nede olumsuz sonuçlarla üzülelim. Tüm dengeleri çok iyi bir şekilde tutmak zorundayız.” dedi.

Süper Lig'e çıkmanın işin yarısı olduğuna dikkat çeken Kemal Yardımcı, “Önemli olan çıktıktan sonra kalıcı olmak. Rizespor geçmiş yıllarda birçok kez lige çıktı ve düştü. Bu yüzden çıktıktan sonra artık kalıcı olmak zorundayız. Çıktıktan sonra düşmemek için akıllı bir şekilde adımlarımızı atmaya mecburuz. İşin yüzde 50'si Süper Lig'e çıkmaksa yüzde 50'si de orada kalmak için iyi bir takım oluşturmaktır” diye konuştu.

Liderliğin kolay bir iş olmadığını da ifade eden Yardımcı, “Her şeyi ekonomik kullanmalıyız. Yokuşu çıkarken gaza basmalıyız. Elbette eksiklerimiz var. Bunları da gidereceğiz. Bilhassa iç saha maçlarında takımın üstünde Rize stresi var. Bu da acelecilikten kaynaklandığından, takıma sonuna kadar sahip çıkmak gerek. Eksikler giderilir. Yeter ki sabırlı olalım. Zamanımızı en iyi şekilde kullanıp, hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler