Rizespor'da Çetiner dönemi

Çaykur Rizespor'da sezonun ikinci yarısında alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Suat Kaya'nın yerine Raşit Çetiner göreve getirildi. Başkan Halil Mete, Türkiye'nin en önemli hocalarından bir tanesini göreve getirdikle

Rizespor'da Çetiner dönemi

Çaykur Rizespor'da sezonun ikinci yarısında alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Suat Kaya'nın yerine Raşit Çetiner göreve getirildi. Başkan Halil Mete, Türkiye'nin en önemli hocalarından bir tanesini göreve getirdiklerini söyledi. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2. 5 yıllık sözleşmeye imza atan Çetiner ise Rizespor'u başarıya taşıyacağına inandığını söyledi. Çetiner, yönetim kurulunun Rizespor'u Anadolu'nun en önemli kulüplerinden bir tanesi yapmaya çalıştığını ifade ederek, "Bunlar beni heyecanlandırdı ve görevi kabul ettim. Çok zor bir dönemdeyiz. Bir takım kurulmuş ve isimlere baktığınızda direkt süper lige çıkması gerekiyor. Ama sadece futbolcular takım olamıyor. Takım bu kentin bütün dinamiklerinin bir araya gelmesiyle olur. Bu sadece futbolculara yüklenebilecek bir sorumluluk değil. Bu zorluğun altından kalkmaya çalışacağız. Var olan hedefleri kovalama adına Rizespor için çalışan bir teknik heyet göreceksiniz. Bu söylediklerimizi sportif başarıya en kısa zamanda geçirip Rize insanını mutlu etmeye çalışacağız" dedi. 

Çetiner, 7 yıl Ümit Milli takımı çalıştırdığını da belirterek, "Önümden dört nesil geçti. Takip ettiğim dört nesil daha var. Türkiye'deki sporcu portföyü çok sağlam ve hepsini tanıyoruz. Rizespor'da iyi işler yapacağız" diye konuştu. Çetiner'in yardımcılığını Ömer Can Göksu'nun yapacağı öğrenildi. Çetiner'in kaleci antrenörünü ise Çaykur Rizespor alt yapı hocalarından seçeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor