Rizespor'da Altan'a İzin Çıktı

Çaykur Rizespor'da takım kaptanlığı görevini yürüten orta saha oyuncusu Altan Aksoy'a, transfer dönemi sonuna kadar İstanbul'da bir kulüple anlaşması için izin verildi.Kulüp Başkanı Kadir Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşme gereği Altan'ın b

Rizespor'da Altan'a İzin Çıktı

Çaykur Rizespor'da takım kaptanlığı görevini yürüten orta saha oyuncusu Altan Aksoy'a, transfer dönemi sonuna kadar İstanbul'da bir kulüple anlaşması için izin verildi.

Kulüp Başkanı Kadir Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşme gereği Altan'ın bonservis bedeli olmadığını belirtti.

Altan'ın çocuklarına ve ailesine vakit ayıramadığı gerekçesi ile kulüpten ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini ifade eden Çakır, ''Çocuklarının ve ailesinin İstanbul'da olması nedeni ile Rize'de oynamasının çok zor olduğunu ve bu şartlarda faza verimli olamayacağını bize söyledi. Ailesine ve çocuklarının eğitimine zaman ayırması gerektiğini bunun için İstanbul'da bir kulüpte futbol oynamak istediğini bize bildirdi. Bu sorunların çözülebilmesi için çaba sarf ettik. Gelinen noktada Altan'ın ailesinin yanında olmasının en doğru karar olduğunu düşünerek karşılıklı olarak yaptığımız görüşme sonrası kendisine bu konuda kolaylık gösterdik. Altan'a transfer dönemi sonuna kadar İstanbul'da herhangi bir kulüple anlaşması için izin verdik'' dedi.

Altan'ın her zaman Çaykur Rizespor kulübü için elinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden Çakır, ''Biz onun hiç bir zaman zorluk yaşamasını istemeyiz. Çünkü Altan, Rize'nin öz evladıdır. Oynadığı dönemde kulübümüzün başarısı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmamıştır. Transfer dönemi sonuna kadar takımın kampına katılmayacak. Eğer transfer dönemi sonuna kadar bir kulüple anlaşamazsa, her zaman kapımız ona açıktır. İstediği zaman takımın başındaki görevine dönecektir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler