Rizespor'a Şok Üstüne Şok

Gençlerbirliği maçından sonra Samet Aybaba 'nın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Ç.Rizespor' da daha önce takımı iki kez çalıştıran Hikmet Karaman ile masaya oturuldu.Her konuda anlaşılıp el sıkışılan Hikmet Karaman bugün Rizespo

Rizespor'a Şok Üstüne Şok

Gençlerbirliği maçından sonra Samet Aybaba 'nın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Ç.Rizespor' da daha önce takımı iki kez çalıştıran Hikmet Karaman ile masaya oturuldu.

Her konuda anlaşılıp el sıkışılan Hikmet Karaman bugün Rizespor' un İstanbul' daki temsilciliğinde iki yıllık sözleşme imzalaması için düzenlenecek törene gelmedi. Saat 16:00' da yapılması planlanan imza törenine gelmeyen Hikmet Karaman, Başkan Kadir Çakır' ın telefonlarına da yanıt vermedi . Bunun üzerine Rizespor, Karaman defterini kapattı.

Ç.Rizespor Başkanı Kadir Çakır, "Samet Aybaba istifa ettikten sonra B planını devreye soktuk. Saffet Susiç' le temasa geçtik. Eşinin Rize'ye gelmemesi üzerine Hikmet Karaman ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardık. Ancak bugün yapılması planlanan imza törenine gelmediği gibi telefonlarımıza da yanıt vermedi. Biz de Karaman defterini kapattık. Yaptığına anlam veremedik. Hiç kimse Rizespor' dan üstün değil. En kısa sürede yeni teknik direktörümüzü tespit edip takımın başına getireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor