Rizespor TS'li Buğra'yı istiyor!

Teknik direktör Suat Kaya, yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor maçı sonrası yönetim kurulu ile bir toplantı yaptıklarını belirterek, “Bu maçta ortaya koyduğumuz oyun bize bazı fikirler verdi. Biz de fikirlerimizi yönetim ile paylaştık. Bunun ardında

Rizespor TS'li Buğra'yı istiyor!

Teknik direktör Suat Kaya, yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor maçı sonrası yönetim kurulu ile bir toplantı yaptıklarını belirterek, “Bu maçta ortaya koyduğumuz oyun bize bazı fikirler verdi. Biz de fikirlerimizi yönetim ile paylaştık. Bunun ardından takıma takviye yapılması için çalışma başlattık. Fatih Akyel ve Buğra Erdoğan için yöneticilerimiz gerekli çalışmaları yürütüyor” dedi.

Hafta sonuna kadar bazı gelişmelerin olacağını ifade eden Kaya, “Bu hafta içerisinde bütün eksiklerimizi gidereceğiz. Transfer girişimlerimiz netlik kazanacak. Manisaspor maçına hazır halde çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler