Rizespor transferde durmuyor

Rizespor'da gündem Slovenyalı Miha Zajc ve Avusturyalı Alexander Grünwald

Rizespor transferde durmuyor
Transferde ciddi hareketlilik yaşayan Çaykur Rizespor, son olarak savunmaya Tunuslu Yakoubi’yi almıştı.

Yeşil-Mavili takımda takviye yapılacak öncelikli mevkilerden biri de orta saha. Teknik direktör Hikmet Karaman bu bölgeye iki oyuncu birden istiyor. Avrupa’da görüşmelerini sürdüren yöneticiler, Slovenyalı Miha Zajc ve Avusturyalı Alexander Grünwald’i renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Avusturya Wien’de forma giyen 27 yaşındaki Grünwald’i özellikle teknik direktör Hikmet Karaman çok istemişti. Türkiye’deki olaylar nedeniyle süreç normalden fazla uzarken, Yeşil-Mavililer nihayetinde mutlu sona ulaştı. Ortada sahada iki yönlü olarak oynayabilen milli futbolcu tam bir istikrar abidesi. Avusturyalı futbolcu geçen sezon çıktığı 33 maçta 9 gol atarken, 9 da asist yaptı.

Aranan 8 numara

Gündemdeki diğer oyuncu ise Slovenya’da Olimpija forması giyen 22 yaşındaki Miha Zajc. Genç futbolcu Slovenya Milli Takımı’na da yükselirken, Karaman’ın istediği 8 numara özelliklerine sahip.

2019’a kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Zajc’ın bonservisi 500 bin Euro civarında. Oyuncu cephesinde hiçbir sorun yaşanmazken, kısa zamanda kulübünün de ikna edilmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler