Rizespor transferde büyük oynuyor

Rizespor'da transfer harekatı devam ediyor

Rizespor transferde büyük oynuyor
Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezon için kaliteli bir kadro kurmak isteyenYeşil mavili ekibin ilgilendiği futbolcular camiayı da heyecanlandırdı. Taraftarlar özellikle Arjantinli Oscar Scarione transferine kilitlenmiş durumda. Teknik adam Hikmet Karaman da 30 yaşındaki oyuncunun mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Oyuncunun menajeri ile  yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken son detayların İstanbul'da konuşulacağı belirtildi.

Yeşil mavili yönetim Arjantinli oyuncuya yıllık 1.5 Milyon Dolar ücret önermişti. Scarione transferinin yanı sıra Arnavut forvet Armando Sadiku konusunda da girişimlerini sürdürüyor. Geride kalan sezon İsviçre'nin Vaduz takımında forma giyen Sadiku'nun sözleşmesi sona erdi. Teknik direktör Hikmet Karaman Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda dikkat çeken  Sadiku' nun menajeri ile el sıkışmıştı. Yeşil mavililer 25 yaşındaki forveti de transfer etmek için harekete geçti.
Taka gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor