Rizespor Trabzonu Ağırlayacak

Pazar günü Trabzonspor ile sezon açılışını yapacaklarını söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah 4 Eylül günü saat 19:00`da Rize şehir stadında Trabzonspor`u ağırlayacağız dedi Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah yapılan 3 etap kamp döneminden sonr

Rizespor Trabzonu Ağırlayacak

Pazar günü Trabzonspor ile sezon açılışını yapacaklarını söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah 4 Eylül günü saat 19:00`da Rize şehir stadında Trabzonspor`u ağırlayacağız dedi
 

Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah yapılan 3 etap kamp döneminden sonra Rize de çalışmaların devam ettiğini söyleyerek” 3 Kamp dönemimiz oldukça verimli geçti. Takımın uyum sorunu çözdüklerini söyleyerek” Yoğun bir antrenman programımız vardı. Liglerin ertelenmesi ile bu program devam etti” dedi.

TRABZONSPOR İLE SEZONU AÇACAĞIZ
Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah hazırlık döneminde 7 karşılaşma yaptıklarını söyleyerek” iyi bir konuma geldiğimizi düşünüyorum. Bu Pazar günü A2 Takımı ile bir hazırlık maçımız olacak 29 Ağustos sabah idmanından sonra takım 2,5 gün izne çıkacak ve Tekrar Rize de toplanacak 4 Eylül Pazar günü akşam saat 19 da ise Trabzonspor ile sezon açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler