Rizespor Teknik Adam Arıyor

Çaykur Rizespor'da, Altan Aksoy'dan sonra Kolombiyalı oyuncu Victoria Rave'de geri döndü.Kulübü basın sözcüsü Aykut Ferah, geçen yıl forma giyen ve sezon başında bir kaç idmana çıktıktan sonra takımdan ayrılan Victoria Rave'nin yeşil-mavili takıma geri dö

Rizespor Teknik Adam Arıyor

Çaykur Rizespor'da, Altan Aksoy'dan sonra Kolombiyalı oyuncu Victoria Rave'de geri döndü.

Kulübü basın sözcüsü Aykut Ferah, geçen yıl forma giyen ve sezon başında bir kaç idmana çıktıktan sonra takımdan ayrılan Victoria Rave'nin yeşil-mavili takıma geri döndüğünü söyledi.

Ferah, Victoria'nın geçen yıl başarılı bir performans sergilediğini belirterek, ''Fakat sezon başında Samet Aybaba, göreve gelmesinin ardından Victoria'yı takımda düşünmediğini bizlere iletti. Biz de Victoria'ya bu düşünceyi iletmiştik. Samet Aybaba'nın takımdan ayrılmasının ardından, Victoria ile yaptığımız görüşmeler sonrası yeniden takıma geri döndü'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ferah, ''Bize katkı sağlayacağına inandığımız futbolcuları, anlaşmayı düşündüğümüz hocalarımızın da fikrini alarak takıma kazandırmaya devam edeceğiz. Çaykur Rizespor'un kadrosunu güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Taraftarımızın hiçbir endişesi olmasın'' diye konuştu.

Yeşil-mavili kulüple gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Victoria'nın yarın Rize'ye gelerek çalışmalara başlayacağı bildirildi.

-TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI-

Ferah, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini de belirterek, 4 isim üzerinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Samet Aybaba'nın görevi bırakmasının ardından hemen teknik adam arayışlarına başladıklarını ifade eden Ferah, şu bilgiyi verdi:
''Yönetim kurulumuzun görüşleri doğrultusunda bize faydalı olabileceklerine inandığımız bazı isimlerle görüştük. Teknik direktör arayışlarımız 4 isim üzerinde devam ediyor. Fakat şu anda henüz kesinleşmiş ve öne çıkan bir isim yok. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında yeni hocamızın takımın başında sahaya çıkması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

Yeşil-mavili takımda teknik direktör konusunda ismi geçenler arasında Saffet Susiç ve Hikmet Karaman'ın da bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel