"Rizespor Süper Lig'e çıkacak"

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Kasım Esen, Kulüp Başkan Yardımcısı Şükrü Cevahir ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Vali Esen, bayramlaşma töreni sırasında, 5 maçta ortay

"Rizespor Süper Lig'e çıkacak"
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Kasım Esen, Kulüp Başkan Yardımcısı Şükrü Cevahir ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Vali Esen, bayramlaşma töreni sırasında, 5 maçta ortaya koydukları performanstan dolayı futbolculara ve teknik ekibe teşekkür etti. Çaykur Rizespor'un başarılı olacağına inandığını ifade eden Esen, ''Çaykur Rizespor taraftarları bu takımın başarılı olacağına inanmış. İlk 5 haftada ortaya konulan performans bu inancın daha da artmasını sağladı. İnşallah taraftarları mutlu etmeye devam edersiniz'' dedi.

Çaykur Rizespor'un hedefinin Süper Lig olduğunu kaydeden Esen, ''Hedefe ulaşmayı çok isterseniz Allah da size yardımcı olur. Futbolcularda bu istek ve kararlılığı görüyoruz. Çalışma azminin ve başarma isteğinin karşılığında Çaykur Rizespor sezon sonunda Süper Lig'e yükselecektir'' diye konuştu.

Yeşil-mavililer, daha sonra teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor