Rizespor Sözcüsünden Yemek

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, düzenlediği yemekli basın toplantısında, Rize'de görev yapan basın mensupları ile biraraya geldi.Redbull İçecekleri Türkiye Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, bugün Yakamoz R

Rizespor Sözcüsünden Yemek

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, düzenlediği yemekli basın toplantısında, Rize'de görev yapan basın mensupları ile biraraya geldi.

Redbull İçecekleri Türkiye Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, bugün Yakamoz Restoranda bir yemekli basın toplantısı düzenledi. Rize'de görev yapan basın mensupları ile ilk kez bir araya gelen Ferah, yeni sezonda gerçekleştirmeyi planladığı çalışma sistemi hakkında bilgiler verdi. Ferah, ayrıca slayt olarak yenilenen Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu, teknik ekip ve futbolcular hakkında detaylı tanıtım yaptı.

Çaykur Rizespor ile özdeşleşen Atmaca benzetmesinin daha sık
kullanılmasını isteyen Ferah, "Atmaca; çevik, atik, asil, savaşçı ve ileriyi gören bir kuş cinsidir. Bölgemizde yaşayan bu tür özelliği ile Çaykur Rizespor'a çok benzemektedir. Bu nedenle takımımız ile özdeşleşen Atmaca ismini bundan böyle daha sık kullanmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler