Rizespor rahatlamak istiyor

 Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor’u yenerek ligin alt sıralarından uzaklaşmak ve daha rahat konuma gelmek istediklerini söyledi.   Bu hafta karşılaşacakları Kayserispor’da teknik direktör olarak görev yapan Hakan Kutlu’ nun Ank

Rizespor rahatlamak istiyor
 Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor’u yenerek ligin alt sıralarından uzaklaşmak ve daha rahat konuma gelmek istediklerini söyledi.
 
Bu hafta karşılaşacakları Kayserispor’da teknik direktör olarak görev yapan Hakan Kutlu’ nun Ankaragücü'nden eski öğrencisi olduğunu ifade eden Karaman, Kutlu'nun çalışıp kendini geliştirmek ve Türk futbolu ile kendi adına önemli işler yapmak isteğinde olduğunu anlattı. 
 
Ligdeki sıralamalar itibariyle karşılaşmanın iki takım açısından zor geçeceğini kaydeden Karaman, "Rakibimiz kazanmak istiyor. Bizde biran önce ligde rahat bir konuma ulaşmak amacındayız. Aşağıdaki takımların hedefi olmak istemiyoruz. Şu anda alttaki takımlarla aramızda 8 puanlık fark var. O farkı daha da açıp hedef takım olmaktan uzaklaşmak istiyoruz. Kalan haftalarda oynadığımız futbolu, eksik de olsak daha da geliştirmek amacınayız" dedi.
 
PAPAĞANIYLA KONUŞTU
 
Mehmet Cengiz Tesislerinde beslediği ve yakından ilgilendiği papağanına, 'Rizespor gol gol diyecek misin?' diye soran Hikmet Karaman, kuşları çok sevdiğini de dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler