Rizespor kartal avında

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacakları lig lideri Beşiktaş karşısında puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.   Ferah, yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında Bursaspor'a 3-2

Rizespor kartal avında
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacakları lig lideri Beşiktaş karşısında puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.
 
Ferah, yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında Bursaspor'a 3-2 yenilerek, sezonun ilk yenilgisini aldıklarını, iyi oyundan puan çıkarmamalarının morallerini bozduğunu belirtti.
 
Ferah, lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini milli takıma giden oyuncuların sakatlanmadan dönmelerinin kendileri için bir şans olduğunu ifade etti.
 
Rize'de yapılan son çalışmanın ardından kafilenin İstanbul'a hareket ettiğini vurgulayan Ferah, Ümit Korkmaz, Teddy Chavalier, Ludoviç Sylvestre ve Ertuğrul Ersoy'un maç kadrosunda yer almadığını kaydetti.
 
Beşiktaş'ın ligin en iyi ekiplerinden birisi olduğunu vurgulayan Ferah, "Ligin şampiyonluğa en yakın ekibine karşı oynayacağız. Beşiktaş ilk yedi haftada oynadığı oyunla liderliği hak etti. Rakibimiz liderliğini korumak ve avantajını artırmak isteyecektir ama biz de kendimize güveniyoruz. Bursaspor maçındaki puan kaybını telafi edip, moral kazanmak arzusundayız. Lig lideri Beşiktaş karşısında puan veya puanlar alarak  moralimizi yükseltmek istiyoruz" diye konuştu. 
 
İstanbul'daki gurbetçi taraftarlardan kendilerine ayrılan tribünü doldurmasını isteyen Ferah, "İstanbul'da iyi bir taraftar desteğine sahibiz. Beşiktaş karşısında da bu taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Gurbette onları yanımızda görmek kendimizi evimizde gibi hissettirecektir. Onların moral gücü takımımızın enerjisini artıracaktır" ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan, yeşil-mavililerin Beşiktaş maçına; Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Koray Altınay, Makiadi, Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah ve Kweuke muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler