Rizespor hocasız kaldı!

Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın ailevi ve özel sebepler çerçevesinde 25-27 Mayıs arasında izinli sayılmasını talep ettiği, bu talebin de yönetim kurulu ve kulüp başkanı tarafından uygun görüldüğü belir

Rizespor hocasız kaldı!

Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın ailevi ve özel sebepler çerçevesinde 25-27 Mayıs arasında izinli sayılmasını talep ettiği, bu talebin de yönetim kurulu ve kulüp başkanı tarafından uygun görüldüğü belirtildi.

Öte yandan, sözleşmesi mayıs ayı sonunda bitecek olan ve şehirden ayrılan Kayıhan'ın Orduspor ile yapılacak olan play-off yarı final ikinci maçında takımın başında sahaya çıkmayacağı, takımı bu süre içinde yardımcı antrenörlerin çalıştıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor