Rizespor hazırlık maçından berabere kaldı

Hazırlık maçı: Antalyaspor: 2 - Çaykur Rizespor: 2 

Rizespor hazırlık maçından berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. 

Antalyapor, yeni sezon öncesi 5’inci, Bolu kampının 4’üncü hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya kırmızı-beyazlılar Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Celustka, Charles, Chico, Harun Alpsoy, Ufuk, Serdar ve Mukairu ilk 11’i ile başladı. Antalyaspor, Harun Alpsoy’un asisti ve Paul Mukairu’nun golüyle 3’üncü dakikada 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor, 10’uncu dakikada Moustapha El Kabir ve 23’üncü dakikada Braian Samudio’nun attığı gollerle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında Chico’nun attığı golle skora yeniden denge geldi ve bu golle ilk 45 dakika 2-2 tamamlandı. 

Karşılamanın ikinci yarısında her iki takım da kadrosundaki bütün oyunculara şans verdi. İkinci 45 dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçerken takımların çabaları gol sonucu vermedi. Mücadele, ilk yarıda atılan gollerle 2-2 berabere sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler