Rizespor güven tazeledi

SPOR Toto Süper Ligin son 5 haftasında topladığı 11 puanla çıkışa geçen ve alt sıralardan uzaklaşan Çaykur Rizespor’un güveni yerine geldi.Ligde son 5 haftada Bursaspor ve Balıkesirspor ile berabere kalan, Eskişehirspor, Sivasspor ve son olarak deplasmand

Rizespor güven tazeledi

SPOR Toto Süper Ligin son 5 haftasında topladığı 11 puanla çıkışa geçen ve alt sıralardan uzaklaşan Çaykur Rizespor’un güveni yerine geldi.

Ligde son 5 haftada Bursaspor ve Balıkesirspor ile berabere kalan, Eskişehirspor, Sivasspor ve son olarak deplasmanda Suat Altın İnşat Kayseri Erciyesspor’u mağlup eden Çaykur Rizespor’da artık yüzler gülüyor. Son 5 haftada topladığı 11 puanla alt sıralardan uzaklaşan yeşil mavili ekip ligden düşme korkusunu atlattı. Çaykur Rizespor, 3 günlük tatilin ardından Çarşamba günü toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak.

KARAMAN: GÜVEN SORUNUNU AŞTIK

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, güven sorununu aşarak hedefine yürüyen bir ekip haline geldiklerini söyledi. Karaman, "Ligde üst üste iki maç kazandık. Kalan maçlar da en iyi sonuçları alarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Takım her geçen hafta daha fazla rayına oturuyor. İyi bir anlayış yakaladık. Artık ileriye doğru gidiş başladı. Çıkış yakalamıştık, bunu istikrara dönüştürdük. Üstelik sakatlık ve cezalardan dolayı önemli eksiklerimiz olasına rağmen bunu sağladık ve başarı böyle geldi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM İÇİNDE REKABET ARTTI"

Takım içerisinde rekabet ortamı oluşturduklarını ifade eden Karaman, "Kweuke, Obraniak çok önemli oyuncular. Bu katkıyı sağladıkları için kendilerine özelikle teşekkür ettim. Sadece bunlar değil tabii. Takımdaki her oyuncum müthiş bir performans gösteriyor. Kim iyiyse onunla devam ediyoruz. Takımda rekabet ortamı olmazsa olmaz. Bu rekabeti oluşturmaya çalışıyoruz. İyi olanın hakkını verdik. Çalışmayı kimse bırakmadı. Takımda bir rekabet ortamı var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor