Rizespor gözünü Trabzonspor'a dikti

Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Sefa Yılmaz, Marko Marin ve Salih Dursun'u takımında görmek istiyor. Hikmet Karaman'ın transfer etmek istediği futbolcuların başında gel

Rizespor gözünü Trabzonspor'a dikti

Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Sefa Yılmaz, Marko Marin ve Salih Dursun'u takımında görmek istiyor.

Hikmet Karaman'ın transfer etmek istediği futbolcuların başında gelen Marko Marin için ikinci kez harekete geçildi. Rizespor’un geçen sezon Bordo-Mavili kulüpte kiralık olarak oynayan Marin için görüşmelere başlandığı ve Chelsea ile temasa geçtiği öğrenildi. İngiliz kulübünün önümüzdeki günlerde Yeşil-Mavililer’e dönüş yapması bekleniyor. Başarılı orta saha oyuncusunun alınması halinde takıma hücumda büyük katkı sağlayacağını düşünen tecrübeli teknik adam bu oyuncunun alınmasını çok istiyor.

Karaman’ın bir diğer gündeminde ise geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Salih Dursun var. Tecrübeli teknik adam yeni sezonda Marko Marin, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun’u kadrosunda görmeyi çok istiyor, ayrıca bir başka talebi de geçen sezon İngiltere'ye gidip bizzat izlediği Mahlon Romeo. Millvall'de forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif yapıldığı gelen haberler arasında.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor