Rizespor Gençlerbirliği'ne yenildi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 3-2 kaybetti. Devre arasında Gençlerbirliği'nin başına geçen İbrahim Üzülmez'de bu 3 puanla Süper Lig'e 3 puanla başlamıl oldu. Çaykur Rizespor 10. dakikada Serca

Rizespor Gençlerbirliği'ne yenildi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 3-2 kaybetti. Devre arasında Gençlerbirliği'nin başına geçen İbrahim Üzülmez'de bu 3 puanla Süper Lig'e 3 puanla başlamıl oldu.

Çaykur Rizespor 10. dakikada Sercan Kaya'nın golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra Rumen golcü Bogdan Stancu Gençlerbirliği'ne beraberliği getiren golü kaydetti. 24. dakikada Ahmet Çalık başkent ekibini bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 2-1

Mücadelenin 2. yarısının 65. dakikasında Kweuke penaltıdan Rizespor'a beraberliği getiren golü attı. Maçta son sözü Djalma söyledi ve 88. dakikada Gençlerbirliğine 3 puanı getiren golü kaydetti.

Bu sonuçla Rizespor 24 puanla 9. sırada kalırken Gençlerbirliği 16 puanla 15. sıraya yükseldi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor