Rizespor galibiyete şartlandı

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, yarın sahalarında karşılaşacakları Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Ligde 9 hafta kaldığını hatırlatan Uğur Tütüneker, tüm maçları kazanmaya odaklandıklarını

Rizespor galibiyete şartlandı
Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, yarın sahalarında karşılaşacakları Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
 
Ligde 9 hafta kaldığını hatırlatan Uğur Tütüneker, tüm maçları kazanmaya odaklandıklarını belirtirken şöyle konuştu:
"Maçları tek tek düşünüyoruz. Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maçta mutlak galibiyet hedefliyoruz. Galip gelirsek puanımızı 29'a çıkarmış olacağız. Bu da bizi tehlike çemberinin bir adım önüne çıkartır. Kaybetmek veya berabere kalmakla da her şey bitmez. Ligde 2 maç çok şey değiştiriyor."
"SAKATLIKLAR VAR"
Takımında ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da sakatlık oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını hatırlatan Uğur Tütüneker, şöyle devam etti:
"Önemli oyuncularımız sakat. Sakatlar konusunda sıkıntılarımız var ama moralleri bozmak istemiyoruz. Bahane üretmeye zamanımız yok. Kim varsa onlarla oynayacağız. Herkes kaliteli oyuncu. Kim olursa olsun, en iyisini yapacaktır. Şu an sakatlıkları düşünü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler