Rizespor Galatasaray son dakikada devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaştı. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, rakibine son dakikalarda yediği 2 golle 4-3 mağlup oldu. Wesley Sneijder'in golüyle öne geçe

Rizespor Galatasaray son dakikada devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaştı.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, rakibine son dakikalarda yediği 2 golle 4-3 mağlup oldu.

Wesley Sneijder'in golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, devre arasında geride girmesine rağmen ikinci yarıda maçı çevirdi. Uzatmalarda yediği 2 golle sahadan yenik ayrıldı.

Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerinin gollerini 4. dakikada Sneijder, 65'te Podolski ve 75. dakikada Olcan Adın kaydetti. Rizespor'un gollerini 19 ve 45'te Mehmet Akyüz , 90+2'de Kweuke ve Deniz Kadah attı.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray 21 puanda kalırken, Hikmet Karaman'ın ekibi 14 puana çıktı. Ligin bir sonraki haftasında sarı-kırmızılılar sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor